Uw makelaar in de regio Goeree-overflakkee

26

NOVEMBER

LiVastGO betrokken als verkoopmakelaar bij nieuwbouw De Goede Ree

Makelaarsteam De Goede Ree bekend

Het makelaarsteam voor nieuwbouwplan De Goede Ree in Sommelsdijk is samengesteld. Hierbij is gekozen voor een samenwerking van twee lokale makelaars uit Sommelsdijk: LiVastGO Makelaardij en Krieger & Witte Makelaars. Daarnaast verkoopt BPD zelf een deel van de woningen met haar eigen makelaar Louise Platter.

Samenwerking

BPD en samenwerkingspartner Waal vinden het belangrijk om met een lokale makelaar haar nieuwbouw projecten te verkopen. Voor het plan De Goede Ree presenteerde LiVastGO en Krieger & Witte zich als twee enthousiaste kantoren met een goede kennis van het dorp en de omgeving. De twee jonge makelaarskantoren zoeken nu al regelmatig de samenwerking op. ‘Met een nieuw kantoor, een nieuwe website en de samenwerking met BPD en LiVastGO in nieuwbouwplan De Goede Ree, hebben wij alle redenen om uit te kijken naar een bijzonder en succesvol 2019. Vol enthousiasme en positieve energie zullen wij ons inzetten om de klant centraal en tevreden te stellen', aldus Danny Krieger van Krieger & Witte makelaars.

Ook Ton en Dineke van der Linden van LiVastGO makelaardij kijkt uit naar de verkoop van de woningen; ‘We zijn jonge vernieuwende makelaars met ambitie die bereikbaarheid, betrouwbaarheid, kwaliteit & service hoog in het vaandel hebben staan.' De eerste fase in De Goede Ree gaat naar verwachting in het eerste kwartaal van 2019 in verkoop. Vanaf nu is het ook mogelijk om met beide makelaars contact op te nemen bij vragen over het nieuwbouwproject.

Aangepast woningaanbod

Afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de uitwerking van het plan De Goede Ree. Hierbij is onder andere het woningaanbod aangepast naar aanleiding van de informatieavond in mei bij Tieleman Keukens. De grootste wijzigingen aan het plan is het toevoegen van een extra brede rijwoning, waardoor er standaard een slaapkamer en badkamer op de begane grond is, en een appartementencomplex.

De Goede Ree

Het nieuwbouwplan komt op de voormalige locatie van het verzorgingstehuis De Goede Ree, deze is inmiddels gesloopt De historie, de ligging en de omvang van De Goede Ree zorgen voor unieke mogelijkheden. Het gaat immers om een locatie centraal gelegen in het dorp Sommelsdijk, omringd door voorzieningen en op een steenworp afstand van het Haringvliet. In de plannen wordt met respect omgegaan met de historie van de locatie. De waardevolle elementen van het verzorgingshuis, zoals de karakteristieke voorgevel en de pilasters blijven behouden in de nieuwe plannen. Daarnaast blijft een groot deel van de bestaande bomen gehandhaafd en wordt de oude waterpartij op een nieuwe plek weer in het plan teruggebracht.

Meer informatie: www.nieuwbouw-degoederee.nl

Heeft u belangstelling? Bel ons voor een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

☎ 0187-84 92 28 | ✉ info@livastgo.nl

LiVastGO in beeld

Bekijk onze bedrijfsfilm!