Uw makelaar in de regio Goeree-overflakkee

Over LiVastGO

LiVastGO is de vernieuwende makelaar van Goeree-Overflakkee! Wij onderscheiden ons in de persoonlijke aanpak en investeren veel tijd in de klant. Alles draait immers om u!

Het geeft mij verrassend veel energie om mijn deskundigheid op deze manier te benutten en de klanten te helpen

Ton van der Linden

In 2013 startte Ton van der Linden als ondernemer en stelde hij zich de vraag: Waar heeft de klant het meeste behoefte aan?". Het antwoord is eigenlijk heel eenvoudig... "aan een gespecialiseerde gesprekspartner”. Zowel de kwaliteit als de betrouwbaarheid in onafhankelijkheid is heel belangrijk. Wat wil de klant en is deze wens te vervullen? Een eerlijk en betrouwbaar advies geven is dan ook zijn credo.
Karakteristieken: beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden, empathie, luistervaardigheid, doorzettingsvermogen. Met deze eigenschappen kunnen de opdrachten vertaald worden in concrete doelen, acties en resultaten. Dit alles conform de wens van de klant!

Zijn vastgoedcarrière heeft hij sinds 1995 doorlopen in de sector Woningcorporaties. In deze sector is veel ervaring opgedaan met betrekking tot de waardering van het vastgoed, het vastgoedbeheer, investeringsbeslissingen, verhuur woningen, bedrijfs-onroerend goed en maatschappelijk vastgoed, en het vastgoedmanagement. In april 2016 is de basisopleiding Makelaar Taxateur o.z. bij SVMNIVO afgerond met de onderdelen Privaatrecht, Publiekrecht, Vastgoedeconomie, Bouwkunde A en B, Financiën, Fiscaliteiten & Taxatieleer. Op dit moment is hij K-RMT i.o. ( Kandidaat Register Makelaar Taxateur). Behalve de financiële HBO-studie SPD werd de post-HBO studie aan de Saxion Hogeschool “Management & Innovatie” afgerond. Naast voornoemde studies volgde hij de post-HBO Vastgoedmanagement opleiding en volgde de inschrijving in het Register van Vastgoedmanagers Expert ( RVGME). Binnen dit register is enorm veel expertise aanwezig en kan kennis worden geconsulteerd. Zo kunnen wij zorgdragen voor een RICS gecertificeerde taxatie voor alle soorten vastgoed.

Samen met Dineke zijn echtgenote wil hij de klant bedienen om gezamenlijk tot een resultaat te komen! Zijn credo is "de aanhouder wint".

Dineke van der Linden

Sinds 2001 is Dineke als zelfstandig ondernemer werkzaam in de business van direct-mailing onder de naam Vivandi. Omdat de makelaardij-activiteiten toenamen is zij zich ook gaan verdiepen in deze nieuwe activiteit. Dineke is de rechterhand van Ton in zijn werk op het gebied van de administratieve- en secretariële ondersteuning. Verder adviseert zij klanten bij verkoopstyling en overige vragen. Op dit moment vindt een oriëntatie plaats op de studie binnenhuisarchitectuur. In 2017 behaalde zij de certificaten voor NEN2580 meetinstructie woningen en behaalde zij ook het certificaat voor het gebruik van het programma Floorplanner, waarmee plattegronden in 2D of 3D gemaakt kunnen worden voor de makelaardij. Karakteristieken van haar zijn pragmatisch, creatief, doortastend, empathie voor de ander, goede sociale- en communicatieve vaardigheden. Haar credo is : Blijven denken in mogelijkheden !

Maatschappelijke activiteiten

Wij zijn samen actief als coördinator van de jaarlijkse oogcollecte in Sommelsdijk van de Vereniging Bartiméus Sonneheerdt ( www.steunbartimeus.nl). Ons gezin bestaat uit 4 kinderen ( 2 dochters en 2 zoons), waarvan 2 kinderen (zoons) met een visuele beperking. Een ongeneeslijke oogziekte (RP) zorgt voor nachtblindheid, een sterke bijziendheid en sterk verminderd gezichtsvermogen. Ons gezin wordt zo dagelijks geconfronteerd met deze beperking. Ook hier blijven wij denken in mogelijkheden en zal ook de maatschappij een plek moeten geven aan deze groep. U kunt ons werk steunen door het overschrijven van een gift via steunbartimeus.nl/geef-een-gift. Meer info op www.bartimeus.nl

Daarnaast zijn wij het verzamelpunt van doppen ten behoeve van training van blinde geleidehonden van de KNGF. Deze doppen worden gerecycled tot kunststof onderdelen en de opbrengst hiervan is bestemd voor de KNGF. Meer info op www.geleidehond.nl

Ook u kunt dit werk steunen door het overschrijven van een gift via geleidehond.nl/steun-ons.

Duurzaamheid

Sinds vrijdag 2 november 2018 is LiVastGO de trotse bezitter van een volledig elektrisch rijdende auto. Ons kantoor, dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft, wil met haar investering graag bijdragen aan een beter milieu. Niet voor niets staat in het bedrijfslogo ‘Ga voor beter!’.

Als geen andere regio in Nederland staat Goeree-Overflakkee in de schijnwerpers als het gaat om werken aan duurzaamheid. Niet in de laatste plaats dragen daar de ondernemers op het eiland aan bij. Vanaf het begin van ons bestaan staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Naar klanten in het eigen dorp, Middelharnis en Sommelsdijk, gaan Ton en Dineke van der Linden van LiVastGO Makelaardij het liefst op de fiets. Ook de elektrische bakfiets is hier erg handig voor. Klanten waarderen dit initiatief, maar het blijkt niet altijd even handig om op de fiets te zijn aangewezen. Bij regenachtig weer bijvoorbeeld wordt toch al gauw de auto gepakt en komt van het duurzaamheidsstreven niet altijd zoveel terecht dan Ton en Dineke voor ogen hebben. Vandaar dat is besloten om een volledig elektrisch rijdende auto aan te schaffen. Wij maken gebruik van een honderd procent elektrisch rijdende Nissaf Leaf, die een zeer ruime actieradius heeft. En een tikkeltje trots: We op Goeree-Overflakkee het eerste makelaarskantoor dat honderd procent elektrisch rijdt!

LiVastGO in beeld

Bekijk onze bedrijfsfilm!