Uw makelaar in de regio Goeree-overflakkee

Bij ons is afspraak - afspraak ! Wij zijn als enthousiast makelaar actief met uw woning om tot een goed verkoopresultaat te komen. Samen met u bepalen wij de verkoopstrategie en dit alles tegen een scherp tarief !

Verkoopbemiddeling

Samen met u vertalen wij graag de verkoopopdracht. Hierbij luisteren wij eerst naar uw wensen ! Wij doen u dan een passend voorstel en nemen uw woning conform uw wensen in verkoop. Ieder voorstel wordt door u eerst goedgekeurd voordat wij weer verder gaan. Uiteraard ontvangt u hierbij een professioneel advies t.a.v. de waarde van uw woning, de promotiecampagne en de wijze van marketing. Wij lopen geen rondje taxatie met het noemen van bedragen, maar doen eerst ons huiswerk en geven u dan een toelichting gebaseerd op de taxatieleer, de markt en de kwaliteit van de woning en omgeving. Transparant, eerlijk en opvallend anders !

U krijgt van ons een gedegen advies inzake de waardebepaling die aansluit bij de markt.

Naast een opstarttarief van € 645,00 inclusief BTW, berekenen wij courtagetarieven variërend van 1,2 % - 2,5 % inclusief BTW. De courtage is afhankelijk van de hoogte van de vraagprijs.

LiVastGO volgt grotendeels de consumenten-voorwaarden die zijn overeengekomen met de Consumentenbond, Vereniging eigen Huis en de beroepsorganisaties NVM, VastgoedPRO en VBO.

Ook de model koopovereenkomst wordt conform deze richtlijn opgesteld.

Bel ons geheel vrijblijvend voor een afspraak.

Pas als je bereid bent het hele verhaal te vertellen, ben je open, eerlijk en transparant !