Uw makelaar in de regio Goeree-overflakkee

50m2

50m2 NVO

1 ruimte

VOLTA Unit C7, 3241LS Middelharnis

Nieuw

€ 150.000 k.k.

Kenmerken

  • Vraagprijs : € 150.000 k.k.

  • Koop of huur: Koop

  • Perceeloppervlakte: 50 m2

  • NVO: 50 m2

  • Aantal ruimtes: 1

  • Grond: Eigen grond

Aan de Volta op bedrijventerrein Oostplaat III Middelharnis zijn recent 14 bedrijfsunits gebouwd. Namens onze opdrachtgever bieden wij unit C7 te koop aan. Deze unit is 50m2 en kan naar wens eventueel nog worden voorzien van een extra verdiepingsvloer voor opslag- of kantoorruimte, verwarming, etc. Het project is ruim opgezet en heeft voldoende manoeuvreer mogelijkheden.

De unit is op beton gefundeerd met een gescheiden stalen constructie. Afwerking betonvloer 16-20 cm, vloerbelasting 500 kg p/m2. De binnenwanden zijn voorzien van een stalen sandwichpanelen dikte 100 mm voorzien van steenwol isolatie 60 min brandwerend. Stalen dakplaten met sandwich panelen. 3x25 A elektra aansluiting.

Afwerking bedrijfsunits algemeen: - wand- en dakisolatie; - plat dak; - vrije hoogte ca. 8 meter; - elektrisch bedienbare overheaddeur 4 x 4.2m hoog voorzien van loopdeur met lage dorpel; - energiezuinige LED-verlichting; - toiletruimte (1,15mx1.50m) met fonteintje; - stortbak; - de loodsen van 100 m² worden voorzien van een raampartij op de 1e verdieping.

Bestemming: Bedrijventerrein met een maximale milieucategorie 3.2.

Het terrein wordt afgesloten middels een elektrisch bedienbaar hekwerk dat 24/7 door gebruikers kan worden geopend door in te bellen. Daarnaast is er een centraal beveiligingssysteem met camera’s.

Oplevering in overleg

Servicekosten nog nader te bepalen

Op aanvraag sturen wij u de plattegrondtekeningen toe.

Ton van der Linden RVGME

K-RMT i.o.

Ingeschreven in het Register van Vastgoedmanagers Experts (RVGME) en heeft de basisopleiding Makelaar Taxateur o.z. ( SVMNIVO) afgerond. In opdracht van VastgoedCert toetst SVMNIVO de vakbekwaamheid van makelaars en taxateurs.

Locatie op de kaart