Uw makelaar in de regio Goeree-overflakkee

50m2

50m2 NVO

1 ruimte

Edison, 3241LS Middelharnis

Nieuw

€ 850 p/mnd

Kenmerken

  • Huurprijs : € 850 p/mnd

  • Koop of huur: Huur

  • Perceeloppervlakte: 50 m2

  • NVO: 50 m2

  • Aantal ruimtes: 1

  • Grond: Eigen grond

Aan de Edison op bedrijventerrein Oostplaat III te Middelharnis worden 14 bedrijfsunits gebouwd. Namens onze opdrachtgever bieden wij 1 unit te huur aan. Deze unit is 50m2 en kan naar wens van huurder eventueel nog worden voorzien van een extra verdiepingsvloer voor opslag- of kantoorruimte, verwarming, etc. Het project is ruim opgezet en heeft voldoende manoeuvreer mogelijkheden.

De unit is op beton gefundeerd met een gescheiden stalen constructie. Afwerking betonvloer 16-20 cm, vloerbelasting 500 kg p/m2. De binnenwanden zijn voorzien van een stalen sandwichpanelen dikte 100 mm voorzien van steenwol isolatie 60 min brandwerend. Stalen dakplaten met sandwich panelen. 3x25 A elektra aansluiting.

Afwerking bedrijfsunits algemeen: - wand- en dakisolatie; - plat dak; - vrije hoogte ca. 8 meter; - elektrisch bedienbare overheaddeur 4 x 4.2m hoog voorzien van loopdeur met lage dorpel; - energiezuinige LED-verlichting; - toiletruimte (1,15mx1.50m) met fonteintje; - stortbak; - de loodsen van 100 m² worden voorzien van een raampartij op de 1e verdieping.

Bestemming: Bedrijventerrein met een maximale milieucategorie 3.2.

Het terrein wordt afgesloten middels een elektrisch bedienbaar hekwerk dat 24/7 door gebruikers kan worden geopend door in te bellen. Daarnaast komt er een centraal beveiligingssysteem met camera’s.

Oplevering: Eind december 2021

Huurprijs € 850,-- excl. btw

Servicekosten nog nader te bepalen

Op aanvraag sturen wij u de plattegrondtekeningen toe.

Ton van der Linden RVGME

K-RMT i.o.

Ingeschreven in het Register van Vastgoedmanagers Experts (RVGME) en heeft de basisopleiding Makelaar Taxateur o.z. ( SVMNIVO) afgerond. In opdracht van VastgoedCert toetst SVMNIVO de vakbekwaamheid van makelaars en taxateurs.

Locatie op de kaart