Uw makelaar in de regio Goeree-overflakkee

woonoppervlakte: 94m2

1 slaapkamer

bouwjaar: 2015

Gedempt Kanaal 9, 3241DB Middelharnis

Nieuw

€ 275.000 k.k.

Kenmerken

 • Vraagprijs : € 275.000 k.k.

 • Koop of huur: Koop

 • Type: Appartement

 • Kamers: 2

 • Slaapkamers: 1

 • Gebruiksopp. wonen: 94 m2

 • Gebruiksopp. overige inpandige ruimte: 6 m2

 • Gebruiksopp. gebouwgeb. buitenruimte: 35 m2

 • Perceeloppervlakte: 43 m2

 • Inhoud: 320 m3

 • Grond: Eigen grond

 • EPA-klasse: volgt nog

 • Woonlagen: 2

 • Balkon: Ja

Kerngegevens beleggingsobject

>>>>>Type object: winkelruimte Zandpad 30 en appartement Gedempt Kanaal 9 ( bouwjaar 2015)<<<<<

Verbouwd/nieuwbouw in 2015 onder begeleiding architect Born BV BNA.

Adres: Gedempt Kanaal 9 (appartement) en Zandpad 30 (winkel) te Middelharnis. Het appartement (92m2) is verhuurd met huurcontract voor onbepaalde tijd tegen huurprijs € 850,-- per maand.

De winkelruimte dient nog verhuurd te worden binnen de kaders van het huidige bestemmingsplan (zie ook www.ruimtelijkeplannen.nl)

Vraagprijs winkelruimte € 535.000,- k.k.

Vraagprijs appartement € 275.000,- k.k.

Omschrijving appartement

Luxe 2 kamer-appartement op 1e verdieping. Indeling, gemeenschappelijk hal, toegang tot berging. Vaste trap naar woongedeelte, ruimte hal met toilet. Toegang tot woonkamer en keuken. Vanuit keuken toegang tot royaal dakterras op Zuiden.

Vanuit hal vaste trap naar 2e verdieping. Ruime overloop met kast ( opstelplaats Cv-ketel, witgoed-aansluiting). Royale slaapkamer en luxe badkamer voorzien van 2e toilet, inloopdouche. Geheel ziet er subliem uit!

Omschrijving winkel

Representatieve, royale winkelruimte gelegen op een uitstekende A-locatie aan het Zandpad 30 te Middelharnis. Hoogwaardig en exclusief verbouwd. Ruim bestemmingsplan!

De winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 160 m2 (dijkniveau) exclusief een kelderruimte van circa 107 m2 via achterzijde bereikbaar met elektrische sectionaal-deur. Goederenlift aanwezig vanuit kelder naar winkelruimte.

Het Zandpad van Middelharnis is de belangrijkste winkelboulevard van Middelharnis, de centrumplaats van het eiland Goeree-Overflakkee. Door de goede ligging in de winkelstraat bevindt deze winkel zich te midden van diverse landelijke winkelbedrijven maar ook diverse andere detailwinkels.

Aanvullende stukken met betrekking tot deze winkelruimte zijn op aanvraag beschikbaar.

Parkeervoorzieningen

Op loopafstand gelegen gratis ruime parkeerplaatsen in de directe omgeving aanwezig. Tevens parkeerplaatsen in de blauwe zone in nabijheid aanwezig.

Algemeen

Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. Voor de juistheid van deze informatie kan door LiVastGO echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Onderzoeksplicht van de koper

De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze projectinformatie. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Zekerheidsstelling

De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Ton van der Linden RVGME

K-RMT i.o.

Ingeschreven in het Register van Vastgoedmanagers Experts (RVGME) en heeft de basisopleiding Makelaar Taxateur o.z. ( SVMNIVO) afgerond. In opdracht van VastgoedCert toetst SVMNIVO de vakbekwaamheid van makelaars en taxateurs.

Locatie op de kaart