Uw makelaar in de regio Goeree-overflakkee

Bekijk video presentatie

woonoppervlakte: 142m2

4 slaapkamers

bouwjaar: 1998

Oudelandsedijk 10 E, 3244LR Nieuwe-Tonge

€ 675.000 k.k.

Download brochure

Kenmerken

 • Vraagprijs : € 675.000 k.k.

 • Koop of huur: Koop

 • Type: Vrijstaande woning

 • Kamers: 5

 • Slaapkamers: 4

 • Gebruiksopp. wonen: 142 m2

 • Perceeloppervlakte: 5336 m2

 • Inhoud: 510 m3

 • Grond: Eigen grond

 • EPA-klasse: B

 • Ligging tuin: Zuid

 • Woonlagen: 2

Als u op zoek bent naar ruimte……!

Aan de rand van Nieuwe-Tonge in het buitengebied bieden wij deze exclusieve vrijstaande woning met bedrijfsloodsen aan. Het betreft een degelijk gebouwde “Livingstone” woning met 5 kamers en een bedrijfsloods van 750m2 op een riant perceel van maar liefst 5.336 m2 eigen grond.

Het geheel ligt in het bestemmingsplan Nieuwe-Tonge 2014 en heeft de bestemming bedrijfswoning en bedrijventerrein. Ideaal gelegen met een zeer goede ontsluiting met de N57. De bestemmingsplannen zijn ruim en zelfs toereikend voor het exploiteren van een loonbedrijf, agrarische nevenactiviteiten en zelfs lichte industriële activiteiten. Uitstekend bereikbaar voor groot verkeer.

In totaal heeft u de beschikking over maar liefst 5 kamers, een luxe badkamer, een woonkeuken en een bijkeuken. Bij het betreden van de ruime hal met vide wordt meteen de juiste toon gezet! Kenmerkend voor de woning is de goede lichtinval door de vele raampartijen. De woonkamer met serre geven een fraai zicht op de tuin. Hier proeft u nog echt de sfeer van landelijk wonen!

Uitzonderlijk aanbod
De woning ligt in het buitengebied van Nieuwe-Tonge. Nieuwe-Tonge is gelegen op het eiland Goeree – Overflakkee. De woning ligt door zijn centrale ligging nabij alle voorzieningen. Goeree-Overflakkee is een eiland van kust, rust, natuur en ruimte! Het Haringvliet en de Grevelingen lenen zich bij uitstek voor de watersport. Ook bereikt u binnen 20 minuten Ouddorp aan Zee met zijn mooie stranden. Ook steden als Rotterdam, Zierikzee, Roosendaal en Antwerpen zijn zeer goed te bereiken. In Dirksland is het ziekenhuis gevestigd en in Middelharnis treft u de overige winkelvoorzieningen aan.

Indeling:

Begane grond:
Entree/hal/vide (3.60mx3.60m), vaste trap naar 1e verdieping, meterkast, garderobe, toilet (1.00mx1.50m) voorzien van wastafel, vloerafwerking plavuis met vloerverwarming.

Vanuit de hal betreedt u de studie-kamer (4.20mx2.90m) en de sfeervolle serre/woonkamer. Houten kozijnen, deels draai-/kiepsysteem, dubbel glas.

Woongedeelte (4.20mx6.95m) met serre (4.20mx3.60m) met schuifpui. Plavuizen vloer met vloerverwarming. Opvallend is de degelijke afwerking van de wanden!

De hal/vide, toilet, de serre, keuken en bijkeuken zijn voorzien van vloerverwarming. Houten kozijnen, dubbel glas, degelijk hang- en sluitwerk.

Keuken (4.35mx2.15m). Deze moderne keuken is voorzien van een kunststof werkblad, geïntegreerde koelkast met diepvries, een vaatwasmachine, spoelbak, 4-pits gascomfort met afzuigkap.Vanuit de woonkeuken wordt de bijkeuken betreden. Houten kozijnen met dubbel glas, cv.

Bijkeuken (4.35mx1.78m). Hier bevindt zich de opstelplaats van de CV-ketel ( Radson HRC 26 R , bouwjaar 1998) en witgoed-aansluitingen. Toegang tot de overdekte carport (5.10mx4.15m)/tuinen, buitenkranen, buitenverlichting.

1e etage

Met de vaste trap vanuit de hal bereikt u de 1e etage. Overloop (ca. 6m2), toegang tot 3 slaapkamers, badkamer en inbouwkast (2.17mx1.07m) met opstelplaats MV, geïsoleerde kapconstructie.

Slaapkamer 1 (4.20mx3.55m) met bergruimte (2.00x4.20), ligging oostzijde.
Houten kozijnen ( deels draai-/kiep) en dubbel glas., cv.

Slaapkamer 2 (4.20mx2.65m), ligging westzijde, Houten kozijnen ( deels draai-/kiep) en dubbel glas., cv.

Slaapkamer 3 (4.20mx2.75m), ligging westzijde, Houten kozijnen ( deels draai-/kiep) en dubbel glas., cv.

Badkamer (2.60mx2.45m), tegelwerk tot plafond, ligbad met separate douche-unit ,toilet, wastafel. Velux-dakraam, systeemplafond met inbouwspots, CV.

Bedrijfsloods 1 (25mx15m), vrijstaande loods met kantoor/pantry, sectionaal elektrische roldeur van 6m breed, 380 V aansluiting, volledig geïsoleerd.

Bedrijfsloods 2 (25mx15m), ook toegankelijk vanuit loods 1, 2x sectionaal elektrische roldeur van 5m breed, 380 V aansluiting,

Terreinen/tuinen
De terreinen zijn verhard, deels met stelconplaten en siertegels. Aan de voorzijde beschikt u over ca. 1000 m2 grasland. Fraai aangelegde voor- en achtertuinen.

Rust en ruimte is hier het credo!

U kiest voor deze woning omdat:

De woning u alle privacy biedt die u maar wenst!
• De woning een gunstige woon-/werklocatie is!
• De woning zeer gunstig is gelegen nabij alle voorzieningen!

Oplevering in overleg

Ton van der Linden RVGME

K-RMT i.o.

Ingeschreven in het Register van Vastgoedmanagers Experts (RVGME) en heeft de basisopleiding Makelaar Taxateur o.z. ( SVMNIVO) afgerond. In opdracht van VastgoedCert toetst SVMNIVO de vakbekwaamheid van makelaars en taxateurs.

Locatie op de kaart

Nieuwbouw De Goede Ree - fase 1

Start verkoop 4e kwartaal 2020

Meer informatie