Uw makelaar in de regio Goeree-overflakkee

woonoppervlakte: 78m2

2 slaapkamers

bouwjaar: 2022

Prinsesselaan, Sommelsdijk

Nieuw

Prijs op aanvraag

Kenmerken

  • Vraagprijs : Op aanvraag

  • Koop of huur: Koop

  • Kamers: 3

  • Slaapkamers: 2

  • Gebruiksopp. wonen: 78 m2

  • Inhoud: 238 m3

  • Grond: Eigen grond

78 m2 appartementen nieuwbouw de Goede Ree, fase 2 B

Deze heerlijke 3-kamerappartementen bevinden zich op zowel de begane grond als de 1e tot en met de 3e verdieping van appartementencomplex De Goede Ree. Hier woon je in het sluitstuk van de wijk, je laatste kans om in De Goede Ree te wonen dus! De woningen hebben een woonoppervlakte van circa 78m2, ruim balkon of terras op het zuiden en berging op de begane grond. Alle ingrediënten voor maximaal woonplezier. Zie jij jezelf hier al wonen?

Kom binnen

Via de galerij kom je binnen in deze praktisch ingedeelde appartementen. De appartementen zijn voorzien van een heerlijke woonruimte met open keuken. Door de grote ramen en ligging op het zuiden is het lekker licht in de woonkamer. Heerlijk met een kop koffie op de bank lekker naar buiten kijken. Twee slaapkamers aan de koele noordzijde, een ruime badkamer, berging en hal met apart toilet maken het plaatje compleet. Dit is alles waar jullie van droomden!

Heerlijk wonen

De appartementen zijn van alle gemakken voorzien, zowel binnen als buiten. De auto parkeer je dichtbij op het openbare parkeerterrein aan de achterzijde. De (elektrische) fiets? Die plaats je zo in de individuele berging op de begane grond van het gebouw. En mocht je wat hoger wonen dan neem je gemakkelijk de lift naar boven. Als kers op de taart geniet je met een balkon of terras op het zuiden volop van het buitenleven.

Duurzaam wonen

In De Goede Ree woon je energiezuinig, gasloos en duurzaam. De woning wordt voorzien van een bodemwarmtepomp met vloerverwarming en –koeling, die in de prijs is inbegrepen.

Heb je interesse in 1 (of meerdere) appartementen in fase 2 B? Ga dan naar de pagina Woningen, klik op het bouwnummer van jouw eerste voorkeur en vervolgens op de button 'Voorkeur doorgeven' en schrijf je in. Na het aanvullen van je persoonlijke gegevens kun je aan je inschrijving maximaal 4 extra bouwnummers toevoegen. Heb je een financiële check gedaan? Vergeet die dan niet te uploaden. Heb je al een wensenlijstje gemaakt? Dan kun je makkelijk vanuit je persoonlijke account je voorkeuren doorgeven. Heb je nog geen account? Maak dan eerst een account aan via de website www.nieuwbouw-degoederee.nl en geef je

woningvoorkeuren door.

Collegiale verkoop met KW makelaars te Sommelsdijk. Alle informatie is te vinden via de website www.nieuwbouw-degoederee.nl

De planning is als volgt:

Online start verkoop 19 oktober 2021,15:00 uur

Sluiting inschrijving 2 november 2021,15:00 uur

Toewijzing 3 november 2021, 15:00 uur


Ton van der Linden RVGME

K-RMT i.o.

Ingeschreven in het Register van Vastgoedmanagers Experts (RVGME) en heeft de basisopleiding Makelaar Taxateur o.z. ( SVMNIVO) afgerond. In opdracht van VastgoedCert toetst SVMNIVO de vakbekwaamheid van makelaars en taxateurs.

Locatie op de kaart