Uw makelaar in de regio Goeree-overflakkee

woonoppervlakte: 94m2

2 slaapkamers

bouwjaar: 2022

Prinsesselaan, Sommelsdijk

Nieuw

Prijs op aanvraag

Kenmerken

  • Vraagprijs : Op aanvraag

  • Koop of huur: Koop

  • Kamers: 3

  • Slaapkamers: 2

  • Gebruiksopp. wonen: 94 m2

  • Inhoud: 351 m3

  • Grond: Eigen grond

  • Balkon: Ja

94m2 – 115m2 appartementen nieuwbouw De Goede Ree, fase 2 B

Wat een plaatjes zijn deze 3- of 4-kamerappartementen op de kop van het appartementencomplex; het sluitstuk van De Goede Ree. Precies, je laatste kans om hier te wonen! Met maar liefst 94 tot 115 m2 woonoppervlakte en een balkon op het zuiden heb je hier alle ruimte die je nodig hebt. Van het eerste bakje koffie in de ochtend tot een borrel op het balkon. Dat is pas thuiskomen.

Kom binnen

Via de galerij bereik je de voordeur van deze ruime appartementen. De 4 kopappartementen zijn door de extra ramen in de zijgevel en ligging op het zuiden extra licht. Krijg je logees? Geen probleem! Met 2 of 3 slaapkamers aan ruimte geen gebrek. De badkamer, berging en hal met apart toilet maken het plaatje compleet. Dit is alles waar jullie van droomden!

Heerlijk wonen

Thuiskomen voelt hier iedere dag goed. De auto parkeer je achter het complex op het openbare parkeerterrein of je stalt de fiets in de eigen berging op de begane grond. Er is een lift aanwezig om gemakkelijk de appartementen op de 1e, 2e of 3e verdieping te bereiken. En met een balkon op het zuiden is het hier van ‘s ochtends vroeg tot ’s avonds laat goed vertoeven.

Duurzaam wonen

In De Goede Ree woon je energiezuinig, gasloos en duurzaam. De woning wordt voorzien van een bodemwarmtepomp met vloerverwarming en –koeling, die in de prijs is inbegrepen.

Heb je interesse in 1 (of meerdere) appartementen in fase 2 B? Ga dan naar de pagina Woningen, klik op het bouwnummer van jouw eerste voorkeur en vervolgens op de button 'Voorkeur doorgeven' en schrijf je in. Na het aanvullen van je persoonlijke gegevens kun je aan je inschrijving maximaal 4 extra bouwnummers toevoegen. Heb je een financiële check gedaan? Vergeet die dan niet te uploaden. Heb je al een wensenlijstje gemaakt? Dan kun je makkelijk vanuit je persoonlijke account je voorkeuren doorgeven. Heb je nog geen account? Maak dan eerst een account aan via de website www.nieuwbouw-degoederee.nl en geef je

woningvoorkeuren door.

Collegiale verkoop met KW makelaars te Sommelsdijk. Alle informatie is te vinden via de website www.nieuwbouw-degoederee.nl

De planning is als volgt:

Online start verkoop 19 oktober 2021, 15:00 uur

Sluiting inschrijving 2 november 2021,15:00 uur

Toewijzing 3 november 2021, 15:00 uur

Ton van der Linden RVGME

K-RMT i.o.

Ingeschreven in het Register van Vastgoedmanagers Experts (RVGME) en heeft de basisopleiding Makelaar Taxateur o.z. ( SVMNIVO) afgerond. In opdracht van VastgoedCert toetst SVMNIVO de vakbekwaamheid van makelaars en taxateurs.

Locatie op de kaart